Fantasy is real
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Anime RPG~

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

my litlle devil

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Abygail

Abygail

Data de înscriere : 28/08/2010

my litlle devil Empty
MesajSubiect: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:18 am

Am pasit in camera spatioasa privind-o atent.Nimic special..am inchis usa cu piciorul in urma mea si am deschis geamul.Intru in baia spatioasa dandu-mi hainele jos dand drumul la apa calda.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

Varsta : 27

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:20 am

Bat la usa c-am sfioasa.
-Alo?E cineva?"Poate inca nu a venit nimeni...mai bine incerc la urmatoarea usa." imi zic oftand incet.
Sus In jos
https://fantasy-is-real.forumgratuit.ro
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:21 am

-Imediat.spun destul de tare incat sa ma auda.
Opresc apa si ma imbrac intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu pe corp.Ajung la usa in cateva secunde deschizand-o larg.
-Hey..spun zambind.
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:24 am

Mergeam pe hol fericit dand din coada cand vad dintr-o data o usa deschisa.Ma duc repede acolo.
-Buna! Woof! spun cu o fata de catelus.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:26 am

-Salutari!spun la amandoi facand cu mana si cu un zambet pe fata.Deranjez?Sau pot sa stau si eu cu voi?
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:26 am

-Hey..intrati?intreb curioasa dandu-ma din usa privindu-i.NU nu deranjati.continui
,,Hmm nu ma asteptam la musafiri dar fie"
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:30 am

Intru in camera alergand in patru labe desi aveam doar o bluza lunga pe mine cu niste boxer micuti car enu se prea vedeau daca stateam drept.
-Draguta camera...desi era si mai draguta cu mai multe jucari! WOOF! ii zic in timp ce ma arunc pe o perna.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:34 am

-Imi pare rau dar nu am frati sau surori mai mici asa ca nu am jucarii.spun zambind.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:34 am

-Nyaaaa~chiar are dreptate,ceva mai multe jucarii si ar fi mai primitoare.zic razand in timp ce intru in incapere
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:50 am

-Imi pare rau dar asta e.spun zambind inchizand usa dupa ei.Faceti-va comozi si cu ce va servesc?inntreb.
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:52 am

-Ai biscuiti?...de caini daca se poate si cu aroma de ficat. woof! ii zic in timp ce incep sa dau din coada si cu limba scoasa.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:53 am

Incep sa chitocetsc si merg in bucatarie cautand biscuiti de caini..pana la urma avea noroc si am gasit.Ma intorc cu cutia in mana dandui-o.
-Ai noroc.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:54 am

-Etto....tot biscuitii dar simpli daca se poate pentru mine.Apropo ma cheama Beru.spun zambind asezandu-ma pe canapea.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:55 am

-Aby..trebe si de aia sa am.spun ganditoare mergand din nou in bucatarie gasind cutia pentru fata.Ai si tu noroc.spun dandui-o.
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:56 am

Iau cutia,o deschis si incep sa manac biscuiti cu pofta.In 2 minue cutia era goala,ma uit trist in ea apoi la Aby.
-Solly...iam mancat pe toti. ii spun cu doua bilute in ochi.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:57 am

-Yay!spun vesela lunad cutia si incepand sa rontai din biscuiti.Sunt asa dulci!spun dupa care musc din nou din biscuit.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 4:58 am

-Stai calm..mai trebe sa am cateva cutii daca vrei.spun zambind.Ma bucur ca iti plac.spun zambind asezandu-ma.
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:01 am

Ma luminez la fata afisand un zambet inocent si dand din coada fericit.
-Mersi pentru biscuiti....tu cati ani ai Aby-chan? o intreb pe fata in timp ce pun cutia goala pe o masuta.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:02 am

-17 ani..dar voi?intreb curioasa stand pe jos turceste privindu-l cand pe unul cand pe altul.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:03 am

-Biscuitii astia ar fi mai buni cu niste lapte cald.spun uitandu-ma la biscuitele din mana mea dupa care muscand din nou din el.Paaaaaaaai....voi cat imi da-ti?spun inghitind repede aproape sa ma inec dar scapand cu viata.
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:05 am

Ma uit la pisica de sus pana jos si incep sa chicotesc.
-Tias da un 5 sau un 6 ca mai mult de atat nu se poate. WOOF! ii zic in timp ce ma apucase rasul.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:06 am

Ma intorc in camera cu laptele cald al fetei.Il dau zambind.
-Poftim sa fie mai deliciosi.spun zambind.
Sus In jos
Beru
Admin
Beru

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:08 am

-Yay!Mersi Abby-san....sau iti pot zice Abby-neesan chiar daca nu suntem rude?Si nu ai dreptate.zic scotand limba la baiat.Tu cat imi dai?o intreb pe fata luand o gura din laptele cald.
Sus In jos
Abygail

Abygail

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:10 am

-Da poti sa imi spui asa...hmm nu stiu 10 sau 11..spun ganditoare privind-o mai atenta.Dar tu cati ani ai?il intreb pe baiat.
Sus In jos
Soushi

Soushi

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil EmptySam Aug 28, 2010 5:11 am

-12! WOOF! ii spun in timp ce dadeam din coada si jucandu-ma cu zgarda
Sus In jos
Continut sponsorizat

my litlle devil Empty
MesajSubiect: Re: my litlle devil   my litlle devil Empty

Sus In jos

my litlle devil
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fantasy is real :: Camin :: Camere-
Mergi direct la: