Fantasy is real
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Anime RPG~

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Our solemn hour

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Misae

Misae

Data de înscriere : 28/08/2010

Our solemn hour  - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 4:21 am

-Ok.... si ce mancam? Ca eu nu sunt prea buna la gatit.. stii ?
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 4:25 am

-Astai in regula! pentru ca sunt super la gatit.......cu doua maini,OH SHIT! ce ma enerveaza chestia asta cu luxatia. incep sa strg nervos prin camera si termind cu resemnarea pe perete.
-Comandam o pizza? ii zic lenes in timp ce ma dadeam usor cu capul de perete.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 4:28 am

-Pff... ok ... spun luand telefonul in mana. Si... mai usor,strici peretii.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 4:32 am

Plec de langa perete si ma arunc pe canapea bombanid ceva ce doar eu auzeam.
-Ai vreo carte ceva? Cand eram acasa stateam cateva ore pe zi ca un soarece de biblioteca. ii zic in timp ce ma uitam prin camera dupa carti sau reviste.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:26 am

-Hmm... nu cred ca vei gasi vreo carte pe aici, deoarece nu prea citesc... ii spun. Si ce fel de pizza vrei? il intreb formand numarul.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 5:37 pm

-Orice numai sa aiba multa carne, si chiar nu citesti? pacat pierzi multe...ummm te superi daca ma duc sami iau o carte,am sursele mele secrete. ii spun in timp ce ii fac din ochi si ma duc spre usa.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 5:41 pm

-Uhmm.. ok, ai grija... spun si comand si pizzele.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 7:00 pm

Imi ridic urechile in semn de fericire apoi o zbughesc pe usa. Ma intorc dupa 5 minute cu 3 carti mari.
Inainte sa intru in camera ii multmumesc celui care mi lea dat apoi deschid usa si sar pana la canapea.
Ma pun pe spate si incep sa citesc.
-Asta e una din preferatele mele! woooof! ii zic in timp ce dechid cartea la jumatate si incep sa citesc
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:27 pm

Il privesc putin ciudat. Imi intorc privirea catre ceas...
-Wow... e deja seara..
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:34 pm

Ma uit plictisit la ea apoi imi intorc nasul in carte.
-La ce te asteptai? era vreo 8 jumate cand am mers dupa Pluto si cred ca aventura asta nea luat cel putin 2 ore. ii zic indiferent in timp ce citeam.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:36 pm

-Aha... doua ore irosite din viata mea, iti dai seama? Si... vrei sa intind canapeaua ca sa dormi... sau e bine asa cum e?
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:45 pm

-E bine si asa...numai sper s anu cad din ea la naopte ca uneori mai visez ca alerg pisici sau pe postas...sau vreu doctor prin parc. ii zic cu un zambet malefic pe fata dupa ce imi reaiau cititul.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:46 pm

-Pff... imi imaginez deja ce bine voi dormi la noapte. spun auzind batai la usa, merg si deschid.
-PIZZA!
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:50 pm

Privesc spre usa apoi sar ca ars de pe canapea.
-PIZZAAAAAA!!!! WOOF! WOOF! latru fericit in timp ce dadeam din coada cat puteam de tare.
-Pot sa aprind televizorul?? merge un film de groaza cu pizza asta, sua poate o comedie. ii zic in timp c ma dcu spre televizor si il aprind cautand un post bun.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:53 pm

-Ok... da unde vrei tu. spun luand pizzele, si dand banii.
M-am asezat turceste langa el pe canapea...
-Poftim.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:55 pm

Gasisem un film de groaza bun, iau pizza o desfac si musc o bucata cat juma de felie.
-Buuuuuuun~chestia asta e dumnezeiasca! ii zic cu o fata satisfacuta
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 8:58 pm

Chicotesc si incep si eu sa mananc. Ma uitam atent la televizor, dar nu era inca nimic infricosator.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:03 pm

Eu avand fantomofobie ma uitam la tv printre degete si cu felia de pizza in gura.
Dintro data apare capul ars al unei femei pe toata suprafata ecranului si mai si tipa,in momentul ala abandonez pizza si sar dupa canapea.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:04 pm

Chiar in momentul cand incepeam sa ma sperii, incep sa rad de reactia baiatului.
-Tu ai vrut sa te uiti la horror. spun printre rasete.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:10 pm

Pun mainile pe spatarul canapelei apoi imi rididc capul de nu mi se vedeau decat ochii.
-Am mai zis si comedie...dar nu credeam cai asa scary, mai ales dupa ce am patit si noi azi. ii zic cu o voce stinsa si cu lacrimi in ochii.
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:18 pm

-Aaa da.. ai dreptate... poate vom fi bantuiti pentru toata viata. spun eu uitandu-ma atent la televizor.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:27 pm

Ma ridic de jos dar in loc sa ma duc pe langa canapea o iau pe spatar si din greseala imi aluneca mana cazand pe canapea in cel mai caraghios mod, capul imi era pe podea,burta pe canapea si picioarele pe spatar.
-O sa ma innod de tot intr-o zi! imi zic enervat in timp ce incercam sa ma ridic
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:28 pm

Incep sa rad in hohote.
-Uff... ce m-as face eu fara tine. spun incercand sa-l ajut sa se ridice.
Sus In jos
Soushi

Soushi

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:38 pm

Ma ridic uc ajutorul fetei apoi ma scutur pe camasa.
-Pai probabil ai fi avut si tu o viata personala decat sa stai cu un pusti de 12 ani. oftez si ma asez inapoi pe canapea dar uitasem ca cutia de pizza era deschisa.
Dupa cateva secunde imi amintesc ca pizza era pe canapea dar acum era sub fundul meu,sar de pe canapea apoi ma uit la cutia de pizza.
-Ok....care ma blestemat?! strig enervat in timp ce arat un pumn spre tavan
Sus In jos
Misae

Misae

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 EmptyJoi Sept 02, 2010 9:47 pm

-Pfoai... felicitari! Eu am dat bani pe ea.. de pizza mea nu te atingi! spun ascunzand cutia mea la spate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Our solemn hour    Our solemn hour  - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Our solemn hour
Sus 
Pagina 9 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fantasy is real :: Camin :: Camere-
Mergi direct la: